HELLEBORUS ORIENTALIS LILLY

HELLEBORUS ORIENTALIS LILLY

Helleborus orientalis, ook wel bekend als de Lentehelleborus, is een betoverende vaste plant die de lentetuin met zijn prachtige bloemen betovert. Met zijn sierlijke bloemen in tinten van wit, roze, paars en diep bordeaux, brengt deze plant een vleugje kleur en vreugde in de vroege lentetuin. De bloemen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook een welkome voedselbron voor vroege bijen die uit hun winterslaap ontwaken. Helleborus orientalis gedijt het beste in vochtige, goed doorlatende grond en geniet van een lichte schaduwrijke plek in de tuin. Deze charmante plant voegt een vleugje mysterie en schoonheid toe aan elke lentelandschap.

Bij Dsplant ben je bij het juiste adres voor Belgisch gekweekte wintervaste planten. 

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!

Job voor iemand met groene vingers

Wij zijn een familiebedrijf met een passie voor planten , dagelijks nemen we je mee in de wereld van 500 verschillende plantensoorten . 

Functie:

- Je ben leergierig en staat open om samen met ons bestellingen klaar te zetten 

- Onkruiden, fysiek werk en snoeien van de planten 

- Je kan zelfstandig werken aan een vlot tempo en maakt weinig fouten 

Ons aanbod:

- We bieden je een seizoenscontract aan max 100 dagen en na succesvolle inloopperiode bespreken je je eventuele toekomst in ons bedrijf .

- 5 dagen werken overdag, geen weekendwerk  .

- Wil je met je enthousiasme aan de slag en je spreekt vlot nederlands , mail dan naar info@dsplant.be

Tot binnenkort!

Vriendelijke groeten,

Dominiek en Anje

Bekijk onze vacature