BERGENIA

BERGENIA

Bergenia Rotblum is een prachtige vaste plant die bekend staat om zijn opvallende roze bloemen en dikke, glanzende bladeren. Deze winterharde plant voegt een vleugje kleur toe aan elke tuin, vooral in de lente wanneer zijn bloemen in volle bloei staan. Bergenia Rotblum gedijt goed in vochtige, goed doorlatende grond en kan zowel in de volle zon als in de halfschaduw groeien. Met zijn sierlijke uitstraling en gemakkelijke verzorging is het een favoriet onder tuiniers die op zoek zijn naar een vleugje elegantie in hun tuinen.

Ook hebben we nog Bergenia Rose , Bergenia bressingham " White " en Bergenia bressingham " Red " leverbaar in 17 cm pot .

Bij Dsplant ben je bij het juiste adres voor Belgisch gekweekte wintervaste planten. 

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!

Job voor iemand met groene vingers

Wij zijn een familiebedrijf met een passie voor planten , dagelijks nemen we je mee in de wereld van 500 verschillende plantensoorten . 

Functie:

- Je ben leergierig en staat open om samen met ons bestellingen klaar te zetten 

- Onkruiden, fysiek werk en snoeien van de planten 

- Je kan zelfstandig werken aan een vlot tempo en maakt weinig fouten 

Ons aanbod:

- We bieden je een seizoenscontract aan max 100 dagen en na succesvolle inloopperiode bespreken je je eventuele toekomst in ons bedrijf .

- 5 dagen werken overdag, geen weekendwerk  .

- Wil je met je enthousiasme aan de slag en je spreekt vlot nederlands , mail dan naar info@dsplant.be

Tot binnenkort!

Vriendelijke groeten,

Dominiek en Anje

Bekijk onze vacature